Det skal være sjovt at købe GAMER UDSTYR


Lootbox.dk er grundlagt af iværksætteren Thomas Sindberg, der selv startede sin gamer karriere på gulvet i sommerhuset:

Jeg startede min egen Gamer karriere siddende på gulvet i sommerhuset med min bror og en Atari 2600 tilbage i 80'erne. Det er denne glæde ved spillet, den gode oplevelse, jeg gerne vil være med til at brede ud i Danmark. Mit ønske er at det skal være sjovt og nemt at købe Gamer Udstyr. Jeg håber helhjertet at du har har en god oplevelse med at handle på Lootbox.dk og at du vil handle hos os igen en anden gang!

Vi forsøger at lader den gode brugeroplevelse styre alt hvad vi gør. Derfor vil du både opleve udvidet support hele ugen, fri fragt og et unikt Gold Coins system der giver dig en masse fordele som kunde.

Vi tror på at det rigtige udstyr gør en stor forskel for spiloplevelsen. Nogle ved måske allerede hvad de er ude efter, men andre vil gerne have gode råd. Det skal være en god oplevelse at købe gamer gear.

Vi eksisterer ikke uden vores brugere, de er vores et og alt. Dette viser vi ved at tilbyde et kickback, således at du ved køb optjener Gold Coins, der løbende giver dig store fordele.

Go' gamer derude!

Venlig hilsen
Lootbox Teamet

Concept art anvendt på lootbox.dk er aller nådigst udlånt af Thomas Pringle. © copyright 2019. pringleart.com. Alle rettigheder forbeholdes. Læs mere..