Det skal være sjovt at købe GAMER UDSTYR


Lootbox er drevet af gamere der mener at det skal være en god oplevelse at købe gamer gear. Vi lader den gode brugeroplevelse styre alt hvad vi gør. Derfor vil du både opleve udvidet support hele ugen, fri fragt og et unikt Gold Coins system der giver dig en masse fordele som kunde.

Vi tror på at det rigtige udstyr gør en stor forskel for spiloplevelsen. Nogle ved måske allerede hvad de er ude efter, men andre vil gerne have gode råd. Det skal være en god oplevelse at købe gamer gear.

Vi eksisterer ikke uden vores brugere, de er vores et og alt. Dette viser vi ved at tilbyde et kickback, således at du ved køb optjener Gold Coins, der løbende giver dig store fordele.

Hos Lootbox er vi selv inkarnerede gamere. Jeg startede selv min gamer karriere på gulvet i sommerhuset med min bror og en Atari 2600 i 80'erne. Vi har været med lige fra starten af. Det er denne glæde ved spillet, den gode oplevelse, vi gerne vil give videre.

glhf!

Thomas Sindberg
Founder - Lootbox.dk

Concept art anvendt på lootbox.dk er aller nådigst udlånt af Thomas Pringle. © copyright 2019. pringleart.com. Alle rettigheder forbeholdes. Læs mere..