FAQ


Hvad er en Lootbox?
Kært barn har mange navne. I spil vil man ofte finde betegnelser som chest, crate, loot m.m. Det er stort set betegnelsen for det samme; en boks med noget lækkert i. På dansk kunne man kalde det rov, bytte, gaver eller gevinst. Læs mere..

Vores lootbokse centrerer sig omkring forskellige spil. Når du køber en Overwatch lootbox har vi sørget for at du får noget der specifikt relaterer sig til det spil.

Hvad gør jeg hvis en vare er udsolgt?

Nogle varer bliver hurtigere udsolgt end andre. Vi gør alt hvad vi kan for at holde lageret opdateret så du ikke kommer forgæves.

Hvornår får jeg min vare?
Du bør have din ordre 1-3 hverdage efter du har bestilt. Du kan læse alt om vores leveringspolitik her ->

Kan man besøge jeres butik?
Ja, du er altid velkommen til at kigge forbi butikken. Du kan se vores åbningstider her:

Har I eget lager?
Ja, vi har vores eget lager inkl. butik. Men vi benytter også et fjernlager til de lidt større ting såsom Gamer Stole, Gamer Skærme m.m. Det tal du ser som værende på lager er eget lager samt fjernlager lagt sammen. Leveringstid fra eget lager og fjernlager er det samme da begge lokationer er i Danmark.

Skal jeg oprette en konto for at købe på lootbox.dk?
Det er helt frivilligt om du vil signe op eller ej. Det er også helt gratis. Ved at oprette en konto begynder du at optjene Gold Coins som du kan bruge til at få fordele. Vi vil så gerne at du handler hos os, så vi giver dig nogle fordele hvis du gør det.

Hvordan optjener jeg Gold Coins?

  • Opret en konto (2500 Gold) 
  • Foretag køb på Lootbox.dk
  • Henvise en ven (1500 Gold)
  • Tilmeld dig til vores nyhedsbrev (500 Gold)
  • Følg os på Sociale Medier (125 Gold)
  • Logge på din konto (25 Gold, 1 gang om dagen)
×