The Daily Loot RSSMangler du udstyr til dit hjemmekontor?

Hvis du er strandet derhjemme og kæmper med at få dit hjemmekontor til at spille, kan vi måske hjælpe dig.   Vores hovedfokus er normalt Gamer Udstyr, men skulle du mangle noget udstyr til dit hjemmekontor kan vi skaffe stort set alt indenfor IT fra dag-til-dag. Det kunne være en ny mus, et keyboard, kabler, en ordentlig stol eller en ny laptop/PC.   Pointen her er at slippe for at rende i fysiske butikker, når du kan få stort set alt online.   Ring til os på 31 65 00 48, så skal vi se om vi ikke kan skaffe det du mangler!   Alle køb er en kæmpe hjælp i denne tid..

Fortsæt med at læseThe Daily Loot #5

Folk har taget godt imod den frie fragt vi annoncerede for en lille måneds tid siden. Og så er der kommet gang i den fysiske butik.Vi holder derfor åbent i butikken man-lør 10-14. Webshoppen er naturligvis åben 24/7.Hvis der er noget bestemt produkt du søger som du ikke lige kan finde på websitet så har vi ofte mulighed for at skaffe det hjem. Den nye leverendør vi annoncerede i et tidligere nyhedsbrev har mere end 250.000 IT relaterede produkter på lager.Disse kan oftest sendes ud fra dag til dag.Nyt Tiltag - Ugens tilbud.Hver mandag tryller vi nogle gode tilbud frem, der kan købes ugen ud. Se vores nuværende tilbud her ->Whats in it for me?Det her er et tilbud kun...

Fortsæt med at læseÅbning af Butik

Den 22 februar holdt vi åbent hus i de nye lokaler på Møn. Vi havde masser af lokale besøgende, der var glade for at det nu er muligt for dem at købe Gamer Udstyr lokalt.

Fortsæt med at læseNyt Lager og GG Festivallen i Roskilde

I den forgangne måned har vi haft travlt med at installere os i det nye kontor med tilhørende lager på Møn. Vi er stadig igang med at få sat reoler op og få varer på hylderne, men det betyder at vi nu er i stand til at sende varer langt hurtigere end tidligere!

Fortsæt med at læseBlack Friday - Early Access!

Det er den tid på året igen! I år falder Black Friday fornuftigt på fredag d. 29 november 2019, dvs lidt tættere på jul end normalt.Vi har i dag åbnet sluserne og givet Early Access på Black Friday med rabatkoden FRIDAY10. Koden kan bruges 1 gang pr. kunde og udløber ved midnat d. 29 november.Det eneste koden ikke kan benyttes på er Gamer Computerne, da de allerede er særdeles prisvenlige.glhf!

Fortsæt med at læse